در آینده چه تغییراتی در روش های نگهداری مواد غذایی به وجود خواهد آمد صفحه 112 علوم تجربی سوم دبستان علم و زندگی از سایت نکس لود دریافت کنید.

جواب بچه ها در نظرات پایین سایت

مهدی : در مباحث پیرامون تاثیرات زیست محیطی غذا، معمولا گوشت بسیار مورد توجه قرار می گیرد عمدتا به دلیل منابع مورد نیاز برای پرورش دام. در این راستا چند سال پیش دانشمندان امور تغذیه در هلند راه حلی برای این موضوع یافتند: گوشت های تولید شده در آزمایشگاه. ماهیچه های تولید شده و پرورش یافته از سلول های بنیادی در چندین لایه به هم بافته شده و در قالبی قرار می گیرد تا تبدیل به برگر گوشت گاو شود. این فرآیند بسیار پیچیده و گران است اما نتیجه آن برگر بدون چربی ای است که بسیاری مزه آن را قابل قبول می دانند. در عین حال ما دیگر شاهد مشکلات زیست محیطی سنتی پرورش دام نخواهیم بود.

سنا :‌در آینده یخچال هایی می آید که هر موادی را که میخواهیم مصرف کنیم به ما بدهد.