جواب گفت و گو صفحه ۱۷ کتاب علوم تجربی پایه سوم دبستان با هم کلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذا ها گفت و گو کنید از سایت نکس لود دریافت کنید.

جواب بچه ها در نظرات پایین سایت

مهدی : برخی از مواد مانند شیر خامه و پنیر حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. مواد پخته شده مانند برنج و حبوبات حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. برنج و حبوبات پخته نشده لازم نیست در یخچال باشند اما باید در محل خشک و خنک نگهداری شوند. تخم مرغ سبزی و میوه ها باید در یخچال و یا جای سرد و خنک و گوشت و ماهی و مرغ باید در فریزر نگهداری شوند.

نویسنده : از خوردن غذاهایی که فاسد شده و کپک شده و مواد غذایی که تاریخشان گذشته خودداری کنید.