با هم کلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذا ها گفت و گو کنید صفحه 17 علوم سوم

آتاناز پولادیان

به تاریخ مصرف خوراکی ها باید توجه کنیم

جواب گفت و گو صفحه ۱۷ کتاب علوم تجربی پایه سوم دبستان با هم کلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذا ها گفت و گو کنید از سایت نکس لود دریافت کنید.

جواب بچه ها در نظرات پایین سایت

مهدی : برخی از مواد مانند شیر خامه و پنیر حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. مواد پخته شده مانند برنج و حبوبات حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. برنج و حبوبات پخته نشده لازم نیست در یخچال باشند اما باید در محل خشک و خنک نگهداری شوند. تخم مرغ سبزی و میوه ها باید در یخچال و یا جای سرد و خنک و گوشت و ماهی و مرغ باید در فریزر نگهداری شوند.

نویسنده : از خوردن غذاهایی که فاسد شده و کپک شده و مواد غذایی که تاریخشان گذشته خودداری کنید.

میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
z.z 1 سال قبل
-2

عالی

ناشناس 1 سال قبل
0

عالی

نویسنده 2 سال قبل
-1

از خوردن غذاهایی که فاسد شده و کپک شده و مواد غذایی که تاریخشان گذشته خودداری کنید.

نویسنده 2 سال قبل
0

از اینکه مردم و سرکار گذاشتید کمال تشکر داریم.

نویسنده 2 سال قبل
1

بسیار خوب است

آتاناز پولادیان 2 سال قبل
3

به تاریخ مصرف خوراکی ها باید توجه کنیم

نویسنده 2 سال قبل
-1

لرزی

برای پاسخ کلیک کنید