با مراجعه به منابع معتبر و اینترنت درباره مواد سازنده هر یک از مخلوط های نشان داده شده در شکل 5 اطلاعاتی جمع آوری و نتایج را به صورت پرده نگار پاورپوینت به کلاس گزارش کنید صفحه 7 علوم هشتم

M. A . I .k. F .p🦄🗼💗🇫🇷

من چیزی ندیدم کو؟🙄🤨🤔کجاست؟

S

مواد سازنده قهوه : آب ، مواد قندی ، چربی ، کافئین ، سلولز هستند

مهران

چرا هیچی نیست

نویسنده

مواد سازنده قهوه: آب که بیشترین حجم قهوه را تشکیل داده _ کافئین

ناسی

ای داغتونو ببینم😂😂😑#معلمهدف:خر کردن خودشون

جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۷ کتاب علوم تجربی پایه هشتم با مراجعه به منابع معتبر و اینترنت درباره مواد سازنده هر یک از مخلوط های نشان داده شده در شکل ۵ اطلاعاتی جمع آوری و نتایج را به صورت پرده نگار پاورپوینت به کلاس گزارش کنید از سایت نکس لود دریافت کنید.

جواب بچه ها در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم کاش بچه ها جواب رو بفرستن.

میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
نویسنده 2 سال قبل
1

منم نمیدونم خیلی مزخرفه***

S 2 سال قبل
6

مواد سازنده قهوه : آب ، مواد قندی ، چربی ، کافئین ، سلولز هستند

نگار 2 سال قبل
-1

خیلی بد نوشتین کسی متوجه نمیشه عه😕😕

فاطی 2 سال قبل
0

علیک

نویسنده 2 سال قبل
1

چی بگم؟😐😐😐😐

نویسنده 2 سال قبل
0

چی بگم😐😐😐😐😐

M. A . I . F .p🦄🗼💗🇫🇷 2 سال قبل
3

من چیزی ندیدم کو؟🙄🤨🤔کجاست؟

M. A . I .k. F .p🦄🗼💗🇫🇷 2 سال قبل
7

من چیزی ندیدم کو؟🙄🤨🤔کجاست؟

ناشناس 2 سال قبل
1

هیچی نداره مزخرفه

مهران 2 سال قبل
5

چرا هیچی نیست

... 2 سال قبل
1

سلام میشه لطفا رایگان بزارید من هیچی نمی بینم

نویسنده 2 سال قبل
4

مواد سازنده قهوه: آب که بیشترین حجم قهوه را تشکیل داده _ کافئین

علی 2 سال قبل
2

😐😐😐😐

ناشناس 2 سال قبل
0

چرا هیچی نیست😕💔

Mahan.BN 2 سال قبل
2

من اومدم تو این سایت تا جواب رو بگیرم الان من گشتم دیدم نیست …… چرا؟ چرا وقتی سایتتون هیچی نداره چرا بازه؟ ولی خداییش نسبت به بقیه ی سایتا طراحیش بهتره و این یک نکته ای که جواب تو سایت نیست رو درست کنین بهترین سایت میشه

نویسنده 2 سال قبل
1

کعتهخح

ناسی 2 سال قبل
3

ای داغتونو ببینم😂😂😑#معلمهدف:خر کردن خودشون

نویسنده 2 سال قبل
-1

من هم نمی دونم

نویسنده 2 سال قبل
-1

قهوه و روغن زیتون خوراکی بوده و فواید دارد

N 2 سال قبل
-1

دو ترکیب قهوه و زیتون خوراکی بوده و دارای فوایدی هستند.

نویسنده 2 سال قبل
-1

نمیدونم. چی بگم

نویسنده 2 سال قبل
-1

ممنون

ناشناس 2 سال قبل
-1

فازتون ناموصن

نویسنده 2 سال قبل
-1

روغن زیتون :  در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی می باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه های کاروتنوییدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع، در پایداری این روغن بسیار موثر است.

نویسنده 2 سال قبل
-1

بل

مهدی جعفری 2 سال قبل
0

آشکار

برای پاسخ کلیک کنید