تحقیق با مراجعه به یک نانوایی در مورد دو روش تهیه خمیر از آرد اطلاعات بیشتری کسب کنید و به کلاس گزارش دهید صفحه 101 کتاب علوم دوم دبستان

ناشناس

تحقیق درمورد دو روش نان

آفرین

افرین

نویسنده

در روش های قدیمی یا همان سنتی به وسیله نیروی خود انسان یعنی با دست آرد را به خمیر تبدیل میکردند ولی امروزه یعنی به روش صنعتی ،انسان ها ها به کمک نیروی برق آرد را به خمیر تبدیل میکنند.البته به گفته پزشکان نان هایی که به روش سنتی پخته می شوند برای سلامتی روده مفید می باشد (مینا بازارگان)

زینب عظیمی

در قدیم نانواها آرد را بصورت دستی خمیر می کردند که کار سخت و دشواری بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت وطعم خوبی داشته ولی در زمان حاضر با استفاده از دستگاه های مخلوط کن برقی حجم بیشتری از آرد رو در زمان کمتر و سرعت عمل بیشتر به خمیر تبدیل می کنن

ناشناس

👍👍👍👍

جواب و پاسخ تحقیق صفحه ۱۰۱ کتاب علوم دوم ابتدایی دبستان تحقیق با مراجعه به یک نانوایی در مورد دو روش تهیه خمیر از آرد اطلاعات بیشتری کسب کنید و به کلاس گزارش دهید از سایت نکس لود دریافت کنید.

تحقیق درباره دو روش تهیه خمیر از آرد علوم دوم ابتدایی

با سلام خدمت شما دوستان عزیز در این مطلب که در صفحه ۱۰۱ کتاب علوم دوم ابتدایی دبستان در بخش خارج از کلاس از بچه ها تحقیق خواسته شده است که با مراجعه به یک نانوایی در مورد دو روش تهیه خمیر از آرد اطلاعات جمع آوری کنید و به کلاس ارائه دهید جواب این بخش را در ادامه مطلب قرار خواهیم داد و اگر شما عزیزان جواب این بخش را از اینترنت پیدا کرده اید برای ما در همین مطلب در بخش نظرات پایین سایت بفرستید تا با اسم شما در این مطلب منتشر کنیم.

جواب بچه ها در نظرات پایین سایت

هنوز کسی چیزی نفرستاده

زینب عظیمی : در قدیم نانواها آرد را بصورت دستی خمیر می کردند که کار سخت و دشواری بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت وطعم خوبی داشته ولی در زمان حاضر با استفاده از دستگاه های مخلوط کن برقی حجم بیشتری از آرد رو در زمان کمتر و سرعت عمل بیشتر به خمیر تبدیل می کنن.

میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
حیدری 2 سال قبل
0

اشتباه هست

ناشناس 2 سال قبل
5

👍👍👍👍

2
ناشناس 2 سال قبل

بچه ها خوب 🤔🤔🤔

ناشناس 2 سال قبل
2

بہ نظرتون کدوم درست است؟

ناشناس 2 سال قبل
3

خیر

ناشناس 2 سال قبل
9

تحقیق درمورد دو روش نان

امیر علی شفیعی 2 سال قبل
2

یک روش ب صورت فانتزی ک با پکین پودر خمیر پف میکنه و می‌شود در فر ب صورت شیرینی هم می‌توان مصرف کرد

عارف قزوینی 2 سال قبل
3

در قدیم نان ها کمتر بودند اما الان نه

عارف قزوینی 2 سال قبل
0

فارسی ششم صفحه با جواب داد و هوای کره شمالی و جنوبی و هوای شهرری سلام سلام و خسته کننده موسیقی و فیلم ترسناک کتاب رو میپرسید مثلا شما میگید خانوم تاجیک سپاس فراوان مچکرم تشکر از شما معلم محترم و مهربان

زینب عظیمی 2 سال قبل
5

در قدیم نانواها آرد را بصورت دستی خمیر می کردند که کار سخت و دشواری بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت وطعم خوبی داشته ولی در زمان حاضر با استفاده از دستگاه های مخلوط کن برقی حجم بیشتری از آرد رو در زمان کمتر و سرعت عمل بیشتر به خمیر تبدیل می کنن

نویسنده 2 سال قبل
1

بله

نویسنده 2 سال قبل
0

ولی امروزه باوجود دستگاههای پیرفته نانواها نان با کیفیت خوبی به مردم تحویل نمیدهند

بهراد ایزدی 2 سال قبل
2

عالی بود

نویسنده 2 سال قبل
5

در روش های قدیمی یا همان سنتی به وسیله نیروی خود انسان یعنی با دست آرد را به خمیر تبدیل میکردند ولی امروزه یعنی به روش صنعتی ،انسان ها ها به کمک نیروی برق آرد را به خمیر تبدیل میکنند.البته به گفته پزشکان نان هایی که به روش سنتی پخته می شوند برای سلامتی روده مفید می باشد (مینا بازارگان)

نویسنده 2 سال قبل
4

به دو صورت ارد تهیه می شد. به صورت دستی : کار بسیار سختی بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت و طعم بهتری داشته است.به صورت مدرن: با استفاده از دستگاه های مخلوط کن دستگاه ها برقی مقدار بیشتری از آرد رادر زمان کمتر به خمیر تبدیل میکنند.اسما دانش

نویسنده 2 سال قبل
4

در زمان های قدیم ،خمیر نان را با دست درست میکردند که کار سخت و دشواری بود ولی کیفیت نان خیلی خوب بود ، ولی امروزهخمیر را با دستگاه های مختلفی خمیر را درست میکنند که کیفیت نان کمی تغییر کرده و کیفیت خوب و بالا یی نداره

کسری ح 2 سال قبل
0

درزمان های قدیم خمیرو بادست ورز میدادند

نویسنده 2 سال قبل
0

سلام من تینا رشادی هستم

نویسنده 2 سال قبل
1

سلام

نویسنده 2 سال قبل
2

کشاورز گندم را درو میکند و میبرد پیش کارخانه در انجا ارد درست میکند و میدهد به نانواها و نانواها اب میریزد و خمیر درست میکنن و نان درس میکنن🪡🪡👨‍👦‍👦

5
آفرین 2 سال قبل

افرین

نویسنده 2 سال قبل
1

روش تهیه خمیر دستی و صنعتی

نویسنده 2 سال قبل
2

در زمان قدیم وقتی خمیر را درست می کردند به آن مدتی استراحت می دادند و نان بهتر به عمل می آمد ولی در حال حاضر به دلیل صنعتی شدن کیفیت نان پایین آمده است و اگر دقت داشته باشید تنور اول نانوایی ها معمولا نانش خمیر است

آرش 2 سال قبل
2

عالی بود

برای پاسخ کلیک کنید