تحقیق با مراجعه به یک نانوایی در مورد دو روش تهیه خمیر از آرد اطلاعات بیشتری کسب کنید و به کلاس گزارش دهید صفحه 101 کتاب علوم دوم دبستان

زینب عظیمی

در قدیم نانواها آرد را بصورت دستی خمیر می کردند که کار سخت و دشواری بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت وطعم خوبی داشته ولی در زمان حاضر با استفاده از دستگاه های مخلوط کن برقی حجم بیشتری از آرد رو در زمان کمتر و سرعت عمل بیشتر به خمیر تبدیل می کنن

نویسنده

ولی امروزه باوجود دستگاههای پیرفته نانواها نان با کیفیت خوبی به مردم تحویل نمیدهند

نویسنده

در زمان های قدیم ،خمیر نان را با دست درست میکردند که کار سخت و دشواری بود ولی کیفیت نان خیلی خوب بود ، ولی امروزهخمیر را با دستگاه های مختلفی خمیر را درست میکنند که کیفیت نان کمی تغییر کرده و کیفیت خوب و بالا یی نداره

مینا بازارگان

در روش های قدیمی یا همان سنتی به وسیله نیروی خود انسان یعنی با دست آرد را به خمیر تبدیل میکردند ولی امروزه یعنی به روش صنعتی ،انسان ها ها به کمک نیروی برق آرد را به خمیر تبدیل میکنند.البته به گفته پزشکان نان هایی که به روش سنتی پخته می شوند برای سلامتی روده مفید می باشد (مینا بازارگان)

نویسنده

بله

جواب و پاسخ تحقیق صفحه ۱۰۱ کتاب علوم دوم ابتدایی دبستان تحقیق با مراجعه به یک نانوایی در مورد دو روش تهیه خمیر از آرد اطلاعات بیشتری کسب کنید و به کلاس گزارش دهید از سایت نکس لود دریافت کنید.

تحقیق درباره دو روش تهیه خمیر از آرد علوم دوم ابتدایی

با سلام خدمت شما دوستان عزیز در این مطلب که در صفحه ۱۰۱ کتاب علوم دوم ابتدایی دبستان در بخش خارج از کلاس از بچه ها تحقیق خواسته شده است که با مراجعه به یک نانوایی در مورد دو روش تهیه خمیر از آرد اطلاعات جمع آوری کنید و به کلاس ارائه دهید جواب این بخش را در ادامه مطلب قرار خواهیم داد و اگر شما عزیزان جواب این بخش را از اینترنت پیدا کرده اید برای ما در همین مطلب در بخش نظرات پایین سایت بفرستید تا با اسم شما در این مطلب منتشر کنیم.

جواب بچه ها در نظرات پایین سایت

هنوز کسی چیزی نفرستاده

زینب عظیمی : در قدیم نانواها آرد را بصورت دستی خمیر می کردند که کار سخت و دشواری بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت وطعم خوبی داشته ولی در زمان حاضر با استفاده از دستگاه های مخلوط کن برقی حجم بیشتری از آرد رو در زمان کمتر و سرعت عمل بیشتر به خمیر تبدیل می کنن.

میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
مهین صادقی 4 روز قبل
1

درمورددوروشتهیهی خمیرازارد

4
مینا بازارگان 4 روز قبل

در روش های قدیمی یا همان سنتی به وسیله نیروی خود انسان یعنی با دست آرد را به خمیر تبدیل میکردند ولی امروزه یعنی به روش صنعتی ،انسان ها ها به کمک نیروی برق آرد را به خمیر تبدیل میکنند.البته به گفته پزشکان نان هایی که به روش سنتی پخته می شوند برای سلامتی روده مفید می باشد (مینا بازارگان)

زینب عظیمی 4 روز قبل
8

در قدیم نانواها آرد را بصورت دستی خمیر می کردند که کار سخت و دشواری بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت وطعم خوبی داشته ولی در زمان حاضر با استفاده از دستگاه های مخلوط کن برقی حجم بیشتری از آرد رو در زمان کمتر و سرعت عمل بیشتر به خمیر تبدیل می کنن

-2
نویسنده 4 روز قبل

تهیه نان به روش سنتی و صنعتی است

0
ناشناس 4 روز قبل

عالی

نویسنده 4 روز قبل
3

بله

نویسنده 4 روز قبل
5

ولی امروزه باوجود دستگاههای پیرفته نانواها نان با کیفیت خوبی به مردم تحویل نمیدهند

بهراد ایزدی 4 روز قبل
1

عالی بود

نویسنده 4 روز قبل
1

در روش های قدیمی یا همان سنتی به وسیله نیروی خود انسان یعنی با دست آرد را به خمیر تبدیل میکردند ولی امروزه یعنی به روش صنعتی ،انسان ها ها به کمک نیروی برق آرد را به خمیر تبدیل میکنند.البته به گفته پزشکان نان هایی که به روش سنتی پخته می شوند برای سلامتی روده مفید می باشد (مینا بازارگان)

نویسنده 4 روز قبل
-1

به دو صورت ارد تهیه می شد. به صورت دستی : کار بسیار سختی بوده و به زمان بیشتری نیاز داشته ولی در عوض کیفیت و طعم بهتری داشته است.به صورت مدرن: با استفاده از دستگاه های مخلوط کن دستگاه ها برقی مقدار بیشتری از آرد رادر زمان کمتر به خمیر تبدیل میکنند.اسما دانش

نویسنده 4 روز قبل
4

در زمان های قدیم ،خمیر نان را با دست درست میکردند که کار سخت و دشواری بود ولی کیفیت نان خیلی خوب بود ، ولی امروزهخمیر را با دستگاه های مختلفی خمیر را درست میکنند که کیفیت نان کمی تغییر کرده و کیفیت خوب و بالا یی نداره

کسری ح 4 روز قبل
1

درزمان های قدیم خمیرو بادست ورز میدادند

نویسنده 4 روز قبل
-1

من شما رو خیلی دوست دارم فاطمه صادقی

نویسنده 4 روز قبل
-1

سلام من تینا رشادی هستم

نویسنده 4 روز قبل
-1

سلام

ناشناس 4 روز قبل
0

من میخواهم صفحه ی ۱۰۱ علوم تجریبی دوم دبستان خارج از کلاس را بنویسم ولی نمی دانم شما به من یاد می دهید با نه لطفا لطفا لطفا لطفا

نویسنده 4 روز قبل
-2

نمیدونم

نویسنده 4 روز قبل
-1

ببییلاد

1
هاد 4 روز قبل

دودول

0
هاد 4 روز قبل

خوب

نویسنده 4 روز قبل
2

کشاورز گندم را درو میکند و میبرد پیش کارخانه در انجا ارد درست میکند و میدهد به نانواها و نانواها اب میریزد و خمیر درست میکنن و نان درس میکنن🪡🪡👨‍👦‍👦

1
آفرین 4 روز قبل

افرین

نویسنده 4 روز قبل
-1

روش تهیه خمیر دستی و صنعتی

نویسنده 4 روز قبل
1

در زمان قدیم وقتی خمیر را درست می کردند به آن مدتی استراحت می دادند و نان بهتر به عمل می آمد ولی در حال حاضر به دلیل صنعتی شدن کیفیت نان پایین آمده است و اگر دقت داشته باشید تنور اول نانوایی ها معمولا نانش خمیر است

ستایش زمانی 4 روز قبل
0

لطفاً برام جواب را ارسال کنید

آرش 4 روز قبل
0

عالی بود

برای پاسخ کلیک کنید