آزمایش وجود آنزیم تجزیه کننده نشاسته در بزاق صفحه 112 علوم هفتم
1,323 بازدید
جواب فعالیت صفحه ۱۱۲ کتاب علوم تجربی پایه هفتم آزمایش وجود آنزیم تجزیه کننده نشاسته در بزاق از سایت نکس لود دریافت کنید.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
مهدی : یک تکه نان که نشاسته دارد را در دهان قرار می دهیم تا با بزاق دهان کاملا خیس و نرم شود از اثر بزاق بر روی نان مزه شیرین گلوکز توسط زبان احساس می شود که از تجزیه نشاسته نان توسط آنزیم بزاق بوجود آمده است.
نویسنده :اگر به جای نان سیب زمینی گرم را در دهان قرار دهیم بهتر احساس مزه شیرین می کنیم..
برای دریافت "آزمایش وجود آنزیم تجزیه کننده نشاسته در بزاق صفحه 112 علوم هفتم" لطفا نظری در نظرات پایین سایت برای ما بفرستید یا از دکمه صورتی ارسال نظر استفاده کنید.
روی نان بزاق میریزیم و مزه شیرینی میگیرد
در هر صورت ما اگر مواد نشاسته دار بخوریم وقتی یک مقداری بماندو با بزاق دهان آغشته شود موادی که از جذب نشاسته حاصل میشود مزه شیرینی دارد که به آن گلوکز میگویند.حالا میتواند هر نوع مواد نشاسته دار هم برای این آزمایش استفاده کرد و حتما نباید نان باشد
برای این کار میتوان از جغندر لبویی هم استفاده کرد در صورتی که نیم پز باشد البته یه مقدار از نیم پز کمتر پخته شود. میثم شمسی از اصفهان
خیلی عالی بود
خیلی عالی بود
خوب بود
باشه حتما
بسیار مختصر و مفید.
بسیار خوب بود
هرگونه کپی برداری از مطلب یا قالب حرام است