آزمایش وجود آنزیم تجزیه کننده نشاسته در بزاق صفحه 112 علوم هفتم
نویسنده
در هر صورت ما اگر مواد نشاسته دار بخوریم وقتی یک مقداری بماندو با بزاق دهان آغشته شود موادی که از جذب نشاسته حاصل میشود مزه شیرینی دارد که به آن گلوکز میگویند.حالا میتواند هر نوع مواد نشاسته دار هم برای این آزمایش استفاده کرد و حتما نباید نان باشد
نویسنده
روی نان بزاق میریزیم و مزه شیرینی میگیرد
فاطمه صادقی
این نظر شما درست است ولی این نظز هم میتونه از پاسخ شما بهتر باشه. یک تکه نان که نشاسته دارد رادر دهان قرار میهیم تابا بزاق دهان کاملا خیس ونرم شود از اثر بزاق بر روی نان مزه شیرین گلو کز توسط زبان احساس می شود که از تجزیه نشاسته نان توسط انزیم بزاق بوجود امده است
جونگ کوک
خوب بود
نویسنده
می توانیم موادی که نشاسته دارند و غلات و …. را قرار دهیمبزاق : محتوی آب + بعضی ین ها + نوعی آنزیم باکتری کش + نوعی پروتئین چسبناکاز همه مهم تر : آنزیمی تجزیه کننده ی نشاسته
جواب فعالیت صفحه ۱۱۲ کتاب علوم تجربی پایه هفتم آزمایش وجود آنزیم تجزیه کننده نشاسته در بزاق از سایت نکس لود دریافت کنید.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
مهدی : یک تکه نان که نشاسته دارد را در دهان قرار می دهیم تا با بزاق دهان کاملا خیس و نرم شود از اثر بزاق بر روی نان مزه شیرین گلوکز توسط زبان احساس می شود که از تجزیه نشاسته نان توسط آنزیم بزاق بوجود آمده است.
نویسنده :اگر به جای نان سیب زمینی گرم را در دهان قرار دهیم بهتر احساس مزه شیرین می کنیم..
بسیار مختصر و مفید.
باشه حتما
خوب بود
خیلی عالی بود
برای این کار میتوان از جغندر لبویی هم استفاده کرد در صورتی که نیم پز باشد البته یه مقدار از نیم پز کمتر پخته شود. میثم شمسی از اصفهان
در هر صورت ما اگر مواد نشاسته دار بخوریم وقتی یک مقداری بماندو با بزاق دهان آغشته شود موادی که از جذب نشاسته حاصل میشود مزه شیرینی دارد که به آن گلوکز میگویند.حالا میتواند هر نوع مواد نشاسته دار هم برای این آزمایش استفاده کرد و حتما نباید نان باشد
روی نان بزاق میریزیم و مزه شیرینی میگیرد
می توانیم موادی که نشاسته دارند و غلات و …. را قرار دهیمبزاق : محتوی آب + بعضی ین ها + نوعی آنزیم باکتری کش + نوعی پروتئین چسبناکاز همه مهم تر : آنزیمی تجزیه کننده ی نشاسته
می توانیم موادی که نشاسته دارند و غلات و …. را قرار دهیمبزاق : محتوی آب + بعضی ین ها + نوعی آنزیم باکتری کش + نوعی پروتئین چسبناکاز همه مهم تر : آنزیمی تجزیه کننده ی نشاسته
بسیار خوب بود