مزه دارکردن جوجه کباب
مزه دارکردن جوجه کباب
روش آموزش نحوه مزه دار کردن جوجه کباب به صورت کامل از نکس لود بخوانید .
دو روش مزه دارکردن جوجه کباب رو بهتون آموزش میدهم اولین روش مزه دارکردن استفاده از پیازهای خلالی یا نگینی و استفاده از زعفران و آبلیمو و روغن زیتون یا روغن مایع وفلفل بدلخواه وروش دوم استفاده از سس مایونز است به جای روغن مایع استفاده میشه وزعفران مهمترین چاشنی جوجه کباب هست خیلی عالی به جوجه کباب شما طعم میدهد در ادامه مطلب بیشتر برسی میکنیم .
آموزش مزه دار کردن جوجه
برای مزه دار کردن جوجه کباب در رشتههای مختلفی وجود دارد یکی از این روشها که برای مزه دار کرده استفاده می شود مزه دار کردن به وسیله ای زعفران می باشد که در اکثر جوجه کبابی ها از این منظر استفاده میشود ولی در رابطه با آماده کردن جوجه کباب برای مزه دار کردند یکسری و سالمندی فصل این موارد ضروری لازم هستی در تمام جوجه کبابی ها از آن استفاده می کنند از اولین مورد پیاز و اصلاح شده است که ما بعد از خلال کردن پیاز و تیکه های جوجه کباب را با اون ورز میدهیم بعد از سوزش بعد از پیاز آبلیمو نمک بسیار بسیار کم و روغن زیتون هست که اینها را با هم قاطی می کنیم و تیکه های مرغ و در عمومی خوابانیم برای مذاق بعضی ها به کریمی خواننده های دیگری داشته باشند اضافه این وسایلی را که عرض کردم خدمتتون از فلفل دلمه ای و زیتون پرورده نیز میتوان استفاده کرد نوش جانتان خداحافظ .