درباره عوامل موثر بر پوکی استخوان و منابع غذایی دارای کلسیم و فسفر تحقیق صفحه 42 علوم هشتم
زهرا
سلامدرصورتی که یک فردی بافت استخوانی بدن او و استحکام و مقاوت استوان بدن او کاهش پیدا کند که میفهمیم این فرد به بیماری پوکی استخوان مبتلا شده استدر پوکی استخوان در بافت اسفنجی که سر استخوان ها قرار دارد و در بخش میانی استخوان های کوتاه و پهن قرار دارد حفره های بزرگی بوجود می آید که به خاطر کاهش یافتن میزان کلسیم مورد نیاز در بدن استدر بافت متراکم که استخوان ها منظم و فشرده هستند و در تنه ی استخوان ها قرار گرفته اند و در بخش خارجی استخوانهای بلند و کوتاه و پهن دیده میشوند ضخامت لایه استخوانی انها بر اثر کم شدن کلسیم مورد نیاز بدن کاهش می یابداین بیماری پوکی استخوان میتواند در هر سنی اتفاق بیفتد ولی در افرادی که تغذیه انها نامناسب و کامل نیست احتمالش زیاد می باشدحتی در زنان باردار و افراد کهنسال هم ممکن است این نوع بیماری رخ دهد به خاطر اینکه کلسیم موردنیاز بدن انها به درستی تامین نشده استبرای اینکه بتوانیم کمی از این بیماری را جلوگیری کنیم تا افزایش نیافته است میتوانیم از موادی که شامل کلسیم و فسفر هستند استفاده کنیممثل لبنیات : شیر ، پنیر ، ماست ، خامه ، کشک و…در سبزیجات مثل : اسفناج ، کلم پیچدر بعضی از حیوانات دریایی یا همان غذاهای دریایی : ماهی ساردین ، قزل آلادر حبوبات مثل : لوبیا چیتیدر بعضی میوه ها مثل : چغاله بادام ، پرتقال و…..در همه اینها کلسیم وجود دارد که با مصرف این نوع مواد میتوانیم از این نوع بیماری جلوگیری کنیم و کلسیم کافی و موردنیاز بدن را تامین کنیمانشاءالله که مطالب مفید باشددر پناه حق
نویسنده
درصورتی که در فردی استحکام استخوان یا تراکم آن کاهش یابد،به پوکی استخوان مبتلا شده است. در پوکی استخوان میزان کلسیم استخوان کاهش یافته در بافت اسفنجی حفرات(حفره های)بزرگ تر ایجاد شده و در بافت متراکم ضخامت لایه های استخوانی کاهش می یابد. این ضایعه در هر سنی ممکن است بروز کند ولی بیشتر در افرادی که تغذیۀ کاملی ندارند دیده می شود. زنان باردار و افراد کهنسال که کلسیم مورد نیاز بدنشان تامین نشده باشد در خطر این بیماری هستند. کلسیم بیشتر در مواد لبنی مثل شیر،ماست،کشک و … وجود دارد و با مصرف آنها به اندازۀ کافی نیاز بدن بر طرف می شود. ولی مواد غذایی زیر نیز کلسیم کافی دارد:سبزیجات مثل اسفناج و کلم پیچ،غذا های دریایی مثل ماهی ساردین و قزل آلا،حبوبات مثل لوبیا چیتی و چشم بلبلی،میوه ها مثل پرتقال و چغاله بادام.
فرزانه رضایی مختلف
خیلی خوب و کامل بود ممنون از شما زهرا خانم❤️
نویسنده
لبنیات و فرآورده های گوشتی منبع کلسیم هستند که برای رشد و استحکام استخوان ها ضروری هستند. اگر این مواد مورد نیاز تامین نشود و فرد ورزش نیز نکند باعث بروز کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان می شود که در این حالت استخوان که به عنوان اسکلت بدن است، به سادگی می شکند.غزل
نویسنده
درصورتی که در فردی استحکام استخوان یا تراکم آن کاهش یابد،به پوکی استخوان مبتلا شده است.در پوکی استخوان میزان کلسیم استخوان کاهش یافته در بافت اسفنجی حفرات(حفره های)بزرگ تر ایجاد شده و در بافت متراکم ضخامت لایه های استخوانی کاهش می یابد.این ضایعه در هر سنی ممکن است بروز کند ولی بیشتر در افرادی که تغذیۀ کاملی ندارند دیده می شود.زنان باردار و افراد کهنسال که کلسیم مورد نیاز بدنشان تامین نشده باشد در خطر این بیماری هستند.کلسیم بیشتر در مواد لبنی مثل شیر،ماست،کشک و … وجود دارد و با مصرف آنها به اندازۀ کافی نیاز بدن بر طرف می شود.ولی مواد غذایی زیر نیز کلسیم کافی دارد:سبزیجات مثل اسفناج و کلم پیچ،غذا های دریایی مثل ماهی ساردین و قزل آلا،حبوبات مثل لوبیا چیتی و چشم بلبلی،میوه ها مثل پرتقال و چغاله بادام.
جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۴۲ کتاب علوم تجربی هشتم درباره عوامل موثر بر پوکی استخوان و منابع غذایی دارای کلسیم و فسفر تحقیق از سایت نکس لود دریافت کنید.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
مهدی : شیر و پنیر (لبنیات) گوشت دارای کلسیم و زرده تخم مرغ – آب گوشت – شیرو پنیر دارای فسفر هستند. کم شدن ذخیره کلسیم وفسفر در استخوان وورزش نکردن – کم شدن پروتئین استخوان باعث ضعیف و پر حفره وسبک شدن آن می شوند و به راحتی استخوان می شکند عوامل موثر بر آن: جنسیت – ارث – استفاده از سیگار – کمبود ویتامین D – در مادران باردار وشیرده – افراد سالخورده.
نویسنده : درصورتی که در فردی استحکام استخوان یا تراکم آن کاهش یابد،به پوکی استخوان مبتلا شده است.
در پوکی استخوان میزان کلسیم استخوان کاهش یافته در بافت اسفنجی حفرات(حفره های)بزرگ تر ایجاد شده و در بافت متراکم ضخامت لایه های استخوانی کاهش می یابد.
این ضایعه در هر سنی ممکن است بروز کند ولی بیشتر در افرادی که تغذیۀ کاملی ندارند دیده می شود.
زنان باردار و افراد کهنسال که کلسیم مورد نیاز بدنشان تامین نشده باشد در خطر این بیماری هستند.
کلسیم بیشتر در مواد لبنی مثل شیر،ماست،کشک و … وجود دارد و با مصرف آنها به اندازۀ کافی نیاز بدن بر طرف می شود.
ولی مواد غذایی زیر نیز کلسیم کافی دارد:
سبزیجات مثل اسفناج و کلم پیچ،غذا های دریایی مثل ماهی ساردین و قزل آلا،حبوبات مثل لوبیا چیتی و چشم بلبلی،میوه ها مثل پرتقال و چغاله بادام.
عالیه
خوب بود اما کم
عالیییی
خوبه ولی کمه
خوب بود اما اگر اطلاعات بیستری داشت بهتر بود
درصورتی که در فردی استحکام استخوان یا تراکم آن کاهش یابد،به پوکی استخوان مبتلا شده است. در پوکی استخوان میزان کلسیم استخوان کاهش یافته در بافت اسفنجی حفرات(حفره های)بزرگ تر ایجاد شده و در بافت متراکم ضخامت لایه های استخوانی کاهش می یابد. این ضایعه در هر سنی ممکن است بروز کند ولی بیشتر در افرادی که تغذیۀ کاملی ندارند دیده می شود. زنان باردار و افراد کهنسال که کلسیم مورد نیاز بدنشان تامین نشده باشد در خطر این بیماری هستند. کلسیم بیشتر در مواد لبنی مثل شیر،ماست،کشک و … وجود دارد و با مصرف آنها به اندازۀ کافی نیاز بدن بر طرف می شود. ولی مواد غذایی زیر نیز کلسیم کافی دارد:سبزیجات مثل اسفناج و کلم پیچ،غذا های دریایی مثل ماهی ساردین و قزل آلا،حبوبات مثل لوبیا چیتی و چشم بلبلی،میوه ها مثل پرتقال و چغاله بادام.
درباره عوامل موثر پوکی استخوان باید بگم خوردن نوشابه ها و …. باعث می شود خطر پوکی استخوان بالا رود
Salam mahanam. Bad nabood aepang ta👍👍👍👍👍 behesh👍👍👍👍👍👍👍👍
خوب بود
خوب بود
چه کار کنیم که پوکی استخون نگیریم
پوکی استخوان در صورت رعایت نکردن اتفاق میفاتد
نکته اینه سرکه کلسیم را از بین میبرد
عوامل موثر در پوکی استخوان:(1_زن بودن 2_سن زیاد 3_سابقه پوکی استخوان در خانواده 4_سابقه شکستگی استخوان 5_داشتن استخوان بندی ریز 6_یائسگی7_رژیم غذایی 8_سیگار کشیدن و مصرف الکل
صفحه ی۴۲٫۴۴٫۴۶٫پایهی هشتم علوم درس هشتم
چیزی نمیدانم😂
مواد فسفر دار و کلسیم دار چیا هستن؟
عالی
خوب بود
سلام لطفا ص گفت گوی ص ۴۳ رو هم بزارید
جواب اطلاعاتجمع اوری کنید
خوب بود دستتون درد نکنهممنون
عالییییی
عاااااااااالی ❤🌹😍
عااااااااالی 😍🌹❤🙏
لبنیات و فرآورده های گوشتی منبع کلسیم هستند که برای رشد و استحکام استخوان ها ضروری هستند. اگر این مواد مورد نیاز تامین نشود و فرد ورزش نیز نکند باعث بروز کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان می شود که در این حالت استخوان که به عنوان اسکلت بدن است، به سادگی می شکند.غزل
درصورتی که در فردی استحکام استخوان یا تراکم آن کاهش یابد،به پوکی استخوان مبتلا شده است.در پوکی استخوان میزان کلسیم استخوان کاهش یافته در بافت اسفنجی حفرات(حفره های)بزرگ تر ایجاد شده و در بافت متراکم ضخامت لایه های استخوانی کاهش می یابد.این ضایعه در هر سنی ممکن است بروز کند ولی بیشتر در افرادی که تغذیۀ کاملی ندارند دیده می شود.زنان باردار و افراد کهنسال که کلسیم مورد نیاز بدنشان تامین نشده باشد در خطر این بیماری هستند.کلسیم بیشتر در مواد لبنی مثل شیر،ماست،کشک و … وجود دارد و با مصرف آنها به اندازۀ کافی نیاز بدن بر طرف می شود.ولی مواد غذایی زیر نیز کلسیم کافی دارد:سبزیجات مثل اسفناج و کلم پیچ،غذا های دریایی مثل ماهی ساردین و قزل آلا،حبوبات مثل لوبیا چیتی و چشم بلبلی،میوه ها مثل پرتقال و چغاله بادام.
خوبه
خوب بود😜
عالی بود ممنون دوستان
استخوان استحکام و مقاومت زیادی دارد و در ماده زمینه آن کلسیم و فسفر فراوان است
دکتر جراح پلاستیک: عوامل موثر بر پولی استخوان و ….. شیر .کشک. و…….
من فک میکنم ماهی، گوشت قرمز کلسیم و فسفر مورد نظر را دارندکمتر از م غ استفاده کنین مخصوصا مرغ بازاریچون امپول های هورمونی میزنندترنم نوروزی
سلامدرصورتی که یک فردی بافت استخوانی بدن او و استحکام و مقاوت استوان بدن او کاهش پیدا کند که میفهمیم این فرد به بیماری پوکی استخوان مبتلا شده استدر پوکی استخوان در بافت اسفنجی که سر استخوان ها قرار دارد و در بخش میانی استخوان های کوتاه و پهن قرار دارد حفره های بزرگی بوجود می آید که به خاطر کاهش یافتن میزان کلسیم مورد نیاز در بدن استدر بافت متراکم که استخوان ها منظم و فشرده هستند و در تنه ی استخوان ها قرار گرفته اند و در بخش خارجی استخوانهای بلند و کوتاه و پهن دیده میشوند ضخامت لایه استخوانی انها بر اثر کم شدن کلسیم مورد نیاز بدن کاهش می یابداین بیماری پوکی استخوان میتواند در هر سنی اتفاق بیفتد ولی در افرادی که تغذیه انها نامناسب و کامل نیست احتمالش زیاد می باشدحتی در زنان باردار و افراد کهنسال هم ممکن است این نوع بیماری رخ دهد به خاطر اینکه کلسیم موردنیاز بدن انها به درستی تامین نشده استبرای اینکه بتوانیم کمی از این بیماری را جلوگیری کنیم تا افزایش نیافته است میتوانیم از موادی که شامل کلسیم و فسفر هستند استفاده کنیممثل لبنیات : شیر ، پنیر ، ماست ، خامه ، کشک و…در سبزیجات مثل : اسفناج ، کلم پیچدر بعضی از حیوانات دریایی یا همان غذاهای دریایی : ماهی ساردین ، قزل آلادر حبوبات مثل : لوبیا چیتیدر بعضی میوه ها مثل : چغاله بادام ، پرتقال و…..در همه اینها کلسیم وجود دارد که با مصرف این نوع مواد میتوانیم از این نوع بیماری جلوگیری کنیم و کلسیم کافی و موردنیاز بدن را تامین کنیمانشاءالله که مطالب مفید باشددر پناه حق
با حرارت دادن استخوان مرغ استخوان……. زیرا……
خیلی خوب و کامل بود ممنون از شما زهرا خانم❤️
عالی بود
وغذا های پروتینی و ورزش های آسان مانند بشین و پاشو و اول از همه می توان دوچرخه را پدال بزنی تا مچ پا قوی بشهوبرای بچه های (۴تا۶ ) که در روشت هستند باید دوچرخه را پدال بزنند
سلام من اگ چیزی بلد بودم نمیومدم اینجا😐الانم بای
سایت میسازی بعد میگی یطفا یطفا یطفا شماره بده شوخی کردم ممنون از شمار که این سایت رو ساختید لایک ❤️لایک❤️
Ljggjkhguitregkgdjkgp0uteqdh
شیرو پنیر دارای کلسیوم است
بزوووووو
عوامل موثر
عوامل موثر بر پوکی استخوان:افزایش سن،کاهش سطح هورمون های جنسی،نژاد،ساختار استخوان،مصرف زیاد الکلو سیگار،مصرف بیش از حد نوشابه و نمک،کم شدن ذخیره کلسیم و فسفر در استخوان ها،ورزش نکردن،کمبود ویتامیتنD و پوکی استخوان در افرادی ک تغذیه کامل و درستی ندارند دیده میشود.منابع غذایی دارای کلسیم:ماهی،شیر،لبنیات،عدس،تخمه افتاب گردانمواد زیر نیز کلسیم کافی دارند:سبزیجات مثل اسفناج و کلم پیچحبوبات مثل لوبیا چشم چیتی و چشم بلبلیمیوه ها مثل پرتقال و چغاله باداممنابع عذایی دارای فسفر:زرده تخم مرغ،شیر،پنیر
تغذیه کامل پرهیز از خوردن زیاد و بی رویه از الکل نمک نوشابه و نکشیدن سیگار خوردن غذا های کلسیم دار تامین ویتامین دی
عاللللللی
شیر و پنیر (لبنیات) گوشت دارای کلسیم و زرده تخم مرغ – آب گوشت – شیرو پنیر دارای فسفر هستند. کم شدن ذخیره کلسیم وفسفر در استخوان وورزش نکردن – کم شدن پروتئین استخوان باعث ضعیف و پر حفره وسبک شدن آن می شوند و به راحتی استخوان می شکند عوامل موثر بر آن: جنسیت – ارث – استفاده از سیگار – کمبود ویتامین D – در مادران باردار وشیرده – افراد سالخورده.
افراد سفید پوست وهمچنین آسیایی ها در خطر بیشتری قرار دارندخانزاده
نمی دانم
خوب بود
زهرا صفرعلیزاده😁
👍
TankiyoMaral Argon
آخر مطلب محمد حسین شهبازی
عمو شیر بخورید تا پوکی استخوان نگیرید
mamnon babat mataleb khobeton
مفید بود
لبنیات و فرآورده های گوشتی منبع کلسیم هستند که برای رشد و استحکام ها ضروری هستند اگر این مواد مورد نیاز تامین نشود و ورزش نکند باعث بروز کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان میشود که در این حالت استخوان که به عنوان اسکلت بدن است به سادگی شکسته می شود
ادامه مطلب
جواب سوال صفحه ۴۲ اطلاعات جمع آوری کنید
خوب بود