سمنو از چه چیز و چگونه تهیه می شود؟ صفحه 149 پیام های آسمان هفتم
Mehrsa1386
موادّ لازم برای تهیه ی سمنو:جوانه ی گندم_آرد سبوس دارطرز تهیه:شیره ی جوانه ی گندم را استخراج و با آرد گندم مخلوط می کنند و با مقداری آب روی شعله ی اجاق می گذارند،آن قدر حرارت می دهند تا غلیظ شود.مایع سمنو هنگام حرارت دادن باید مرتّب به هم زده شود تا تَه نگیرد و مثل حلوا شود .
Apd.7
▪ مواد لازم:
ـ گندم دویست و پنجاه گرم
ـ آرد یک کیلو
▪ طرز تهیه:
گندم را پاک کرده و می شوییم. داخل کاسه دو تا سه بند انگشت آب روی گندم می ریزیم، دو روز در آب نگه می داریم و روزی یک تا دو بار آب گندم را عوض می کنیم تا گندم جوانه زده و نوک گندم نقره ای رنگ شود. در این مرحله گندم را در دستمال خیس شده ریخته و در کاسه ای می گذاریم. با دست، کمی آب روی آن می پاشیم. بعد از یک تا دو روز که ریشه پیدا کرد، در سینی گذاشته و باز آب روی آن می پاشیم تا گندم ساقه پیدا کند. ساقه نقره ای برای تهیه سمنو آماده است.
گندم همراه ساقه و ریشه را تکه تکه کرده، خوب می شوییم. بعد از گرفتن آب آن کم کم با هاون یا چرخ گوشت می کوبیم تا له شود. معمول است که دو بار با چرخ گوشت و هفت بار باهاون زده شود. داخل ظرف بزرگی به اندازه ای آب در گندم می ریزیم تا مایع شلی بدست آید سپس داخل پارچه می ریزیم تا شیره گندم خارج شود این کار را چند بار تکرار می کنیم تا عصاره گندم به طور کامل خارج شود. عصاره را دقایقی درمحلی ساکن بگذارید تا نشاسته گندم ته نشین شود سپس فقط مایع زلال رویی را در دیگی می ریزیم. آرد را در دیگ الک کرده بعد آرد و شیره را یواش یواش بهم می زنیم تا رقیق شود. سمنو را روی حرارت زیاد گذاشته تا بجوش آید، مرتبا” بهم می زنیم تا غلیظ شود و به شکل حلوا در آید. با حرارت کم نیم ساعت دم می کنیم. سمنو آمادست
ناشناس
توی مطالعات هست نه پیام ها..
ناشناس
صفحه ۱۴۹ مطالعات هفتم
جواب فعالیت صفحه ۱۴۹ کتاب پیام های آسمان پایه هفتم سمنو از چه چیز و چگونه تهیه می شود؟ از سایت نکس لود دریافت کنید.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
مهدی : مواد لازم برای تهیه سمنو :.
یک کیلو گندم.
3 کیلو آرد نان سنگک.
طرز تهیه سمنو :.
گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نوک گندم جوانه بزند. سپس آن را در دستمالی تمیز و خیس بریزید تا ریشه درآورد. بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن کرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند. بعد گندم نقره ای شده را با آکا آسیاب کنید. مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس از صافی رد کنید به طوری که شیره از پوسته گندم درآید. چون شیرینی سمنو از همین شیره سفید رنگ می باشد.باید دقت کنید که گندم خوب نرم شده و شیره ی آن گرفته شود. آرد را در قابلمه ی مناسبی ریخته و شیره ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شده و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، کم کم غلیظ شود. مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود. وقتی آب سمنوکشیده شد، آن را کمی تفت دهید و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه کنید تا کمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود.سمنو را در ظرف گردی ریخته و مدت نیم ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. در صورت تمایل می توانید مقداری خلال پسته و بادام به سمنو اضافه کنید. هرگز در سمنو شکر نریزید، زیرا شیره گندم به اندازه ی کافی شیرین می باشد.
عالی
صفحه ۱۴۹ مطالعات هفتم
توی مطالعات هست نه پیام ها..
I like samano
موادّ لازم برای تهیه ی سمنو:جوانه ی گندم_آرد سبوس دارطرز تهیه:شیره ی جوانه ی گندم را استخراج و با آرد گندم مخلوط می کنند و با مقداری آب روی شعله ی اجاق می گذارند،آن قدر حرارت می دهند تا غلیظ شود.مایع سمنو هنگام حرارت دادن باید مرتّب به هم زده شود تا تَه نگیرد و مثل حلوا شود .
▪ مواد لازم:
ـ گندم دویست و پنجاه گرم
ـ آرد یک کیلو
▪ طرز تهیه:
گندم را پاک کرده و می شوییم. داخل کاسه دو تا سه بند انگشت آب روی گندم می ریزیم، دو روز در آب نگه می داریم و روزی یک تا دو بار آب گندم را عوض می کنیم تا گندم جوانه زده و نوک گندم نقره ای رنگ شود. در این مرحله گندم را در دستمال خیس شده ریخته و در کاسه ای می گذاریم. با دست، کمی آب روی آن می پاشیم. بعد از یک تا دو روز که ریشه پیدا کرد، در سینی گذاشته و باز آب روی آن می پاشیم تا گندم ساقه پیدا کند. ساقه نقره ای برای تهیه سمنو آماده است.
گندم همراه ساقه و ریشه را تکه تکه کرده، خوب می شوییم. بعد از گرفتن آب آن کم کم با هاون یا چرخ گوشت می کوبیم تا له شود. معمول است که دو بار با چرخ گوشت و هفت بار باهاون زده شود. داخل ظرف بزرگی به اندازه ای آب در گندم می ریزیم تا مایع شلی بدست آید سپس داخل پارچه می ریزیم تا شیره گندم خارج شود این کار را چند بار تکرار می کنیم تا عصاره گندم به طور کامل خارج شود. عصاره را دقایقی درمحلی ساکن بگذارید تا نشاسته گندم ته نشین شود سپس فقط مایع زلال رویی را در دیگی می ریزیم. آرد را در دیگ الک کرده بعد آرد و شیره را یواش یواش بهم می زنیم تا رقیق شود. سمنو را روی حرارت زیاد گذاشته تا بجوش آید، مرتبا” بهم می زنیم تا غلیظ شود و به شکل حلوا در آید. با حرارت کم نیم ساعت دم می کنیم. سمنو آمادست