با هم کلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذا ها گفت و گو کنید صفحه 17 علوم سوم
آتاناز پولادیان
به تاریخ مصرف خوراکی ها باید توجه کنیم
جواب گفت و گو صفحه ۱۷ کتاب علوم تجربی پایه سوم دبستان با هم کلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذا ها گفت و گو کنید از سایت نکس لود دریافت کنید.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
مهدی : برخی از مواد مانند شیر خامه و پنیر حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. مواد پخته شده مانند برنج و حبوبات حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. برنج و حبوبات پخته نشده لازم نیست در یخچال باشند اما باید در محل خشک و خنک نگهداری شوند. تخم مرغ سبزی و میوه ها باید در یخچال و یا جای سرد و خنک و گوشت و ماهی و مرغ باید در فریزر نگهداری شوند.
نویسنده : از خوردن غذاهایی که فاسد شده و کپک شده و مواد غذایی که تاریخشان گذشته خودداری کنید.
عالی
از خوردن غذاهایی که فاسد شده و کپک شده و مواد غذایی که تاریخشان گذشته خودداری کنید.
از اینکه مردم و سرکار گذاشتید کمال تشکر داریم.
بسیار خوب است
به تاریخ مصرف خوراکی ها باید توجه کنیم
لرزی
عالی